Eräilijän unelmamökit Enontekiöllä

Nauti kosken kuohunnasta kaikin aistein Muonionjoen tuntumassa. Enontekiöllä, Luongaskosken kohinan huomassa kolme täysin varusteltua, perinteistä hirsimökkiä kutsuvat metsälle, kalastamaan ja eräilyyn. Jokaisesta mökistä löytyvät takka, sauna ja oma uimapaikka.

 Luongaskoskella haet lohet tai harrit suoraan rannasta ja riekot kairasta. Kotoisat mökit ovat saaneet paljon kiitosta rauhallisesta sijainnistaan ja viihtyisyydestään. Majoitus sijaitsee luonnonkauniilla Enontekiöllä, Kuttasen kylässä.

Etsitkö Kätkäsuvannon mökkejä? Löydät ne täältä.

Varaa tästä

Luongasloman mökit

Euroopan pisimmän vapaana virtaavan Muonionjoen rannassa, aivan Luongaskosken vieressä sijaitsee kolme upeaa hirsimökkiä Enontekiön henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä. Luongasloma on täydellinen lomapaikka luonnossa liikkujalle sekä kelkkailu-, kalastus- tai metsästysporukalle.

Jokainen Luongasloman mökki on täysvarusteltu: korkea tupa takalla, kaksi makuuhuonetta, parvi, katettu kuisti, sauna ja keittiö kaikilla mukavuuksilla tarjoavat hyvät puitteet 4-6 henkilölle. Kaikilla Enontekiön Kuttasessa sijaitsevilla mökeillä ovat omat uimapaikkansa. Alueella on myös mökkien yhteinen tulistelukota.

Varaa tästä

Mökin varustus

2 makuuhuonetta ja parvi
4-6 vuodepaikkaa
Kylpyhuone, sauna ja WC
Keittiö ja olohuone
Vuolukivitakka
Astianpesukone
Liesi, uuni ja mikroaaltouuni
Jääkaappi ja arkkupakastin
Kahvin- ja vedenkeitin
Ruoanlaittovälineet ja astiasto
Televisio ja radio
Hiustenkuivaaja
Autopaikka
Lämmityspistoke talon seinässä
Wi-Fi

Mökki Longaslomalla, Tundrea lomakylä Kilpisjärvi