Iglu-majoitus Kilpisjärven tunturissa

Tundrea Igloo House

Tundrean iglu-majoitus Kilpisjärvellä tarjoaa 180 astetta universumiin sulautumisen nautintoa.

Kolme persoonallista iglua kutsuvat uppoutumaan unohtumattomiin iltoihin Kilpisjärven taianomaisessa tunturiluonnossa. Tule yöpymään elämysmajoitukseen Tundrea Igloo Houseen ja kokemaan lumoavat revontulet luksus-iglun lämpimästä suojasta käsin.

Majoittuessasi 180 asteisen lasikaton alla, voi sinulla olla suurempi mahdollisuus nähdä Lapin kuuluisat revontulet lomallasi. Iglu-majoituksessa Kilpisjärvellä nautit rauhasta ja kiireettömyydestä samalla, kun nukahdat pohjoisen tähtitaivaan alla. Pakkanen ei iglussa pääse puremaan, sillä sen katto on valmistettu sähkölämmitteisestä lasista.

Kaksikerroksinen, luksusta huokuva Tundrea Igloo House on täysvarusteltu ja majoittaa 2-4 henkilöä. Jos haluat tutustua myös Tsahkal Sviitteihin, löydät ne täältä.

Varaa tästä

Igloo House “Arctic spirity”

Lapin miehen tunnelmointiin punaista mattoa pitkin sinulle, joka haluat nähdä tähtesi pimeydessä. Arctic spirity -iglun sisustus on luotu rakkaudesta Lappiin ja Kilpisjärveen, ja nämä teemat toistuvat tässä kotoisassa luksus-iglussa.

 

Igloo House “Eternity”

 Avaruuden rajattomuutta henkivä iglun sisustus vie sinut aikamatkalle Lapin revontulien loistoon. Universumin pyöreät muodot toistuvat tässä luksus-iglussa niin sen lumenvalkoisissa seinissä kuin laadukkaissa materiaaleissakin. Tämä moderni iglu-majoitus Kilpisjärvellä on sinulle, joka kaipaat selkeyttä ja luksusta.

 

Igloo House “Infinity”

Ääretön kertaa ääretön on ikuisuus. Tämän luksus-iglun teema tulee iglun sisustuksen luojan, Matti Korvan, rakkaudesta universumin merkityksellisyyteen ja rohkeuteen kuunnella sen viestejä.

Ikuisuuden pyörteissä vaskataan mielen kultahiput, sillä niistä löytyvät sielun inspiraation valo. Unohda pienuus ja astu oivalluksen portaita äärettömän taivaan komentosillalle. Majoittuessasi Infinity-iglussa Kilpisjärven kuvankauniin luonnon keskellä, vain sinä merkitset.

Varaa tästä

Iglun varustus

Vuodepaikat 2 + 2
Kylpyhuone ja WC (alakerta)
Kylpyhuone ja sauna (yläkerta)
Avokeittiö ja olohuone
Astianpesukone
Liesi, uuni ja mikroaaltouuni
Jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin
Cupsolo-keitin
Ruoanlaittovälineet ja astiasto
Televisio ja radio
Hiustenkuivaaja
Hygieniatarvikkeet
Bluetooth-kaiutin
Älykäs kotikeskus valojen ja tunnelman ohjaamiseen
Autopaikka lämmitystolpalla
Wi-Fi