Iglu-majoitus Kilpisjärven tunturissa

Tundrea Igluhouse

Tundrean iglu-majoitus Kilpisjärvellä tarjoaa 360 astetta universumiin sulautumisen nautintoa.

Kolme persoonallista iglutaloa kutsuvat uppoutumaan unohtumattomiin iltoihin Kilpisjärven taianomaisessa tunturiluonnossa. Tule yöpymään elämysmajoitukseen Tundrea Igluhouseen ja kokemaan lumoava aurora borealis luksus-iglun lämpimästä suojasta käsin.

Majoittuessasi 360 asteisen lasikaton alla, voi sinulla olla suurempi mahdollisuus nähdä Lapin kuuluisat revontulet lomallasi. Iglu-majoituksessa Kilpisjärvellä nautit rauhasta ja kiireettömyydestä samalla, kun nukahdat pohjoisen tähtitaivaan alla. Pakkanen ei iglutalossa pääse puremaan, sillä sen katto on valmistettu sähkölämmitteisestä lasista.

Kaksikerroksinen, luksusta huokuva Tundrea Igluhouse on täysvarusteltu ja majoittaa 2-6 henkilöä. Jos haluat myös tutustua sviitteihin, löydät ne täältä.

Varaa tästä

Igluhouse “Arctic spirity”

Lapin miehen tunnelmointiin punaista mattoa pitkin sinulle, joka haluat nähdä tähtesi pimeydessä. Arctic spirity -iglun interior on luotu rakkaudesta Lappiin ja Kilpisjärveen, ja nämä teemat toistuvat tässä kotoisassa luksus-iglussa.

 

Igluhouse “Eternity”

 Avaruuden rajattomuutta henkivä iglun sisustus vie sinut aikamatkalle Lapin revontulien loistoon. Universumin pyöreät muodot toistuvat tässä luksus-iglussa niin sen lumenvalkoisissa seinissä kuin laadukkaissa materiaaleissakin. Tämä moderni iglu-majoitus Kilpisjärvellä on sinulle, joka kaipaat selkeyttä ja luksusta.

 

Igluhouse “Infinity”

Ääretön kertaa Ääretön on ikuisuus. Tämän luksus-iglun teema tulee iglun interiorin luojan, Matti Korvan, rakkaudesta universumin merkityksellisyyteen ja rohkeuteen kuunnella sen viestejä.

Ikuisuuden pyörteissä vaskataan mielen kultahiput, sillä niistä löytyvät sielun inspiraation valo. Unohda pienuus ja astu oivalluksen portaita äärettömän taivaan komentosillalle. Majoittuessasi Infinity-iglussa Kilpisjärven kuvankauniin luonnon keskellä, vain sinä merkitset.

Varaa tästä

Iglun varustus

Sauna, suihku ja WC
Keittiö ja olohuone
Astianpesukone
Liesi, uuni ja mikroaaltouuni
Jääkaappi
Cupsolo- ja vedenkeitin
Ruuanlaittovälineet ja astiasto
Bluetoothkaiutin
Televisio ja radio
Autopaikka lämmitystolpalla
Wi-Fi