Camping-majoitus Kilpisjärvi

Upeiden maisemien ympäröimä Tundrea Camping tarjoaa retkeilijälle lomakylän palveluita ympäri vuoden Kilpisjärven luonnonkauniilla alueella. Meillä majoitut sähkö- ja telttapaikoilla tai Unna-mökeissä Kilpisjärven palveluiden läheisyydessä.

Kesäsesongilla kodikkaat Unna-mökit tarjoavat pedin kaikille Kilpisjärveltä retkeilymajoitusta etsiville matkailijoille. Rakastetut pienet hirsimökit majoittavat kaksi henkilöä.

Kaikkiin Tundrea Camping-majoituksen vuorokausihintoihin sisältyvät huoltorakennuksen palvelut. Rakennuksesta löytyvät miesten ja naisten saunat sekä vessat, vesipiste, keittiö ja pyykkitupa.

Unna-mökit

Pidetyssä Unna-mökissä painat pään tyynyyn illan päätteeksi rentouttavalla lomallasi. Askeettinen majoitus tarjoaa sängyt ja sähköt kahdelle Tundrean alueella.

Pienen hirsimökin vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut noin sadan metrin päässä mökeistä. Täydellinen paikka pysähtyä tai palata sivistykseen Lapin tunturiluonnosta!

Varaa tästä

Mökin varustus

Kaksi sänkyä
Peitot ja tyynyt
Valot
Sähköt

Camping-alueen huoltorakennuksessa (n.100 – 200 m päässä) vessa, suihku, sauna ja keittiö.

Kilpisjärvi mökki ja sänky

Sähköpaikat

Sähköpaikat matkailuautoille ja -vaunuille sijaitsevat Kilpisjärven camping-alueellamme ravintolan läheisyydessä. Kesällä vapaita sähköpaikkoja on myös kausipaikka-alueella.

Vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen.

Vaunuille ja
retkeilyautoille:

  • Sähköpaikat löytyvät Ravintola Tundrean läheisyydestä ja kausipaikka-alueen lomasta.
  • 30 € / vuorokausi
  • Voit varata paikan soittamalla respaan.
    p. +358 (0) 400 396 684

Suosittelemme varaamaan sähköpaikan Tundrean camping-alueelta hyvissä ajoin ennen suosittuja tapahtumia.

Telttapaikat

Keskellä Kilpisjärven tunturiluontoa sijaitsevalla camping-alueella on tilaa noin kymmenelle teltalle. Teltoille on rakennettu puisia alustoja sekä ruokapaikkoja.

Lomakylän alueelta löydät myös laavun ja grillikodan tulentekoa varten. Telttapaikan vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen.

Teltta-alue

  • Tundrea Camping telttapaikat sijoittuvat mökkikylän lomaan. Alueella on noin 10 telttapaikkaa.
  • 25 € / vuorokausi
  • Huoltorakennuksen palvelut kuuluvat telttapaikan hintaan.

Huoltorakennus

Kilpisjärven camping-alueen huoltorakennuksesta löydät naisten ja miesten vessat sekä saunat, vesipisteen, keittiön ja pyykkituvan. Huomaathan varata euron kolikoita mukaan, sillä suihkut, pesukone ja kuivauskaappi toimivat kolikkoautomaateilla. Euron kolikoita voit vaihtaa tarvittaessa myös respassa.