Tunturileirintää kausipaikoilla

Tervetuloa retkeilijät

Leirintäalueeltamme löytyy noin 100 talvikausipaikkaa sekä sähkö- ja telttapaikkoja. Huoltorakennuksen palveluihin kuuluvat miesten ja naisten saunat, vessat, keittiö ja pyykkitupa.

Kausipaikat

Kausipaikkamme ovat norjalaisten suosimia. Monet kausipaikkalaisistamme ovat viihtyneet alueellamme jo vuosia ja rakentaneet Kilpisjärven ilmastoon soveltuvat ympärivuotiset sivurakennukset vaunuilleen. Kesällä monet kausipaikkalaisista matkustavat vaunujen kera, jolloin sivurakennukset jäävät alueelle.

 

Sähköpaikat

Sähköpaikkoja löytyy ravintolan läheisyydestä sekä muutamia paikkoja kausipaikkojen lomasta. Kesän ajaksi vapautuu enemmän sähköpaikkoja myös  kausipaikkojen alueelta. Vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen. 

 

Telttapaikat

Lomakylän alueella on tilaa noin kymmenelle teltalle, joille on rakennettu puisia alustoja sekä ruokailupaikkoja. Vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen. Tulistelupaikkoja löytyy kaksi – yksi laavu ja grillikota.

 

Unnamökit

Jos teltta jäi kotiin, ei hätää. Tarjoamme kesäsesongilla majoitusta kahdessa askeettisessa hirsimökissä, jotka ovat alunperin rakennettu perustajapariskunnan lastenlapsille. Söpöt hirsimökit ovat erittäin pidetty majoitus kesäaikaan.

Varustus sisältää kaksi sänkyä, tyynyt, peitot ja sähköt. Vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen.

Varaa tästä

 

Huoltorakennus

Huoltorakennuksesta löydät naisten ja miesten vessat sekä saunat, vesipisteen, keittiön ja pyykkituvan. Huomaathan varata euron kolikoita mukaan sillä suihkut, pesukone ja kuivauskaappi toimivat kolikkoautomaateilla. Euron kolikoita voit vaihtaa tarvittaessa myös respassa.

 

Huoltorakennuksen saunavuorot

Sekä miehille että naisille on omat saunatilat. Sesonkien aikaan yleiset saunavuorot lämpeävät klo 19 – 22. Muina aikoina yksityinen saunavuoro tulee varata pesuhuoneen ovessa olevasta listasta.

Caravan

  • Kausipaikkamme sijoittuvat omalle alueelleen. Suurin osa kausipakkojen asiakkaista ovat norjalaisia, jotka ovat rakentaneet vaunuille säänkestävän etukatokset.
  • Sähköpaikat löytyvät ravintolan läheisyydestä. Voit varata paikan soittamalla respaan. p. +358 (0)400 396684
  • sähköpaikka 25 € / vuorokausi

Suosittujen tapahtumien ajaksi suosittelemme varaamaan paikan hyvissä ajoin.

Teltta-alue

  • Telttapaikat sijoittuvat mökkikylän lomaan. Puualustoja teltoille alueeltamme löytyy noin 7 kappaletta. Voit varata telttapaikan respasta. p. +358 (0)400 396684
  • Telttapaikka 20€ / vuorokausi

 

Seuraa meitä @tundreaholidayresort