Camping Kilpisjärvi

Tervetuloa majoittumaan Tundrean camping-alueelle

Tervetuloa, retkeilijät! Tundrean camping-alueelta löytyy noin 100 talvikausipaikkaa sekä sähkö- ja telttapaikkoja mukavaan majoitukseen Kilpisjärvellä. Leirintäalueemme palveluihin kuuluvat huoltorakennuksesta löytyvät miesten ja naisten saunat, vessat, keittiö ja pyykkitupa.

 

Tunturileirintää kausipaikoilla

Tundrean kausipaikat ovat norjalaisten suosimia. Monet kausipaikkalaisistamme ovat viihtyneet camping-alueellamme jo vuosia ja rakentaneet Kilpisjärven ilmastoon soveltuvat ympärivuotiset sivurakennukset vaunuilleen. Kesällä monet kausipaikkalaisista matkustavat vaunujen kera, jolloin sivurakennukset jäävät alueelle.

 

Sähköpaikat leirintäalueella

Camping-alueeltamme löytyy sähköpaikkoja Ravintola Tundrean läheisyydestä, sekä muutamia paikkoja on myös kausipaikkojen lomassa. Kesän ajaksi vapautuu enemmän sähköpaikkoja myös kausipaikkojen alueelta. Paikan vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen.

 

Telttapaikat leirintäalueella

Tundrean Lomakylän alueella on tilaa noin kymmenelle teltalle, joille on rakennettu puisia alustoja ja ruokailupaikkoja. Kilpisjärven tunturiluonnossa sijaitsevan telttapaikan vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen. Tulistelupaikkoja camping-alueelta löytyy kaksi – laavu ja grillikota.

 

Unna-mökit Kilpisjärven kylässä

Jos teltta jäi kotiin, ei hätää. Tarjoamme kesäsesongilla majoitusta kahdessa askeettisessa hirsimökissä, jotka ovat alunperin rakennettu perustajapariskunnan lastenlapsille. Nämä suloiset, pienet hirsimökit Kilpisjärven palveluiden läheisyydessä ovat erittäin pidetty majoitus kesäaikaan. Voit tutustua Unna-mökkeihin lisää täällä.

Mökin varustus sisältää kaksi sänkyä, tyynyt, peitot ja sähköt. Majoituksen vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen.

Varaa tästä

 

Leirintäalueen huoltorakennus

Kilpisjärven camping-alueemme huoltorakennuksesta löydät naisten ja miesten vessat sekä saunat, vesipisteen, keittiön ja pyykkituvan. Huomaathan varata euron kolikoita mukaan, sillä suihkut, pesukone ja kuivauskaappi toimivat kolikkoautomaateilla. Euron kolikoita voit vaihtaa tarvittaessa myös Tundrean respassa.

 

Saunavuorot leirintäalueella

Sekä miehille että naisille on omat saunatilat camping-alueen huoltorakennuksessa. Majoittuessasi Kilpisjärvellä sesonkien aikaan yleiset saunavuorot lämpeävät klo 19 – 22. Muina aikoina yksityinen saunavuoro tulee varata pesuhuoneen ovessa olevasta listasta. Voit lukea palveluista lisää täällä.

Caravan-alue

  • Kilpisjärven parhaat caravan-kausipaikat sijoittuvat omalle alueelleen. Suurin osa kausipaikkojen asiakkaista ovat norjalaisia, jotka ovat rakentaneet vaunuilleen säänkestävät etukatokset.
  • Sähköpaikat löytyvät Ravintola Tundrean läheisyydestä.
  • Sähköpaikka 30 € / vuorokausi / 2 henkilöä.
  • Lisämaksu 5€ / henkilö

Caravan -paikkoihin otamme varauksia vain isojen tapahtumien ajaksi.

Tapahtumiin voit varata paikan soittamalla respaan:
p. +358 400 396684 tai laittamalla sähköpostia: info@tundrea.fi

Teltta-alue

  • Telttapaikat sijoittuvat luonnonkauniille paikalle Kilpisjärven mökkikylän lomaan. Puualustoja teltoille alueeltamme löytyy noin 7 kappaletta.
  • Telttapaikka 25€ / vuorokausi / 2 henkilöä
  • Lisämaksu 5€ / henkilö

 

Seuraa meitä @tundreaholidayresort