Esittelyteksti

Vieraskirja


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/tundrea.com/public_html/wp-content/themes/Tundrea/page-listaa_vieraskirjatekstit.php on line 63

" Vietämme lomamme aina kun se vain on mahdollista Kilpisjärvellä. Nautimme patikoinnista ja maisemien katselusta, päivän jälkeen on mahtavaa rentoutua saunan löyöyissä ja pulahtaa tunturipuron raikkauteen "

Wilma ja Eero, Pudasjärveltä 21.6.2010


16 Kommentit

 1. Haaveena on, että pääsisimme lasten kanssa Kilpisjärvelle ensi talvena tai syksynä. Toivotaan, että onnistuu!

 2. 6.-9.4.-12
  “Vietimme leppoisan pääsiäisen kelkaillen ja nauttien ihanista maisemista. Joka päivä oli aurinkoista!”

  Aada, Joona, Kari ja Jonna, Rovaniemeltä

 3. 10.4.-15.4.2012
  “Voutilaisten perhe Keravalta majoittui Kilpisjärven kauniissa maisemissa. Sää ei valitettavasti suosinut kunnolla kuin yhtenä päivänä. Maisemissa mieli lepää. Majoitus oli oikein toimiva 11kk vanhan tyttäremme kanssa. Toivottavasti tulemme taas pian!”

 4. 7.-8.7.2008
  “On se hienoa olla täällä Saana tunturin kupeessa. Maisemat ovat sanoin kuvaamattomia. Oli tosi hienoa tulla tuntureiden välistä tänne. Tämä ”mökki” on viiden tähden arvoinen, tosiaankin on! Maisemat jäävät kyllä ikuisesti mieleen ja paikan rauha sydämeen. Tulen joskus takaisin, ainakin serkun kanssa täytyy poiketa. Nukahdin heti, kun pää painui tyynyyn, täällä on hyvä ilma. Tämä paikka on niin uskomaton, ettei kukaan, joka ei täällä käy, tajua tätä kaikkea! Kiitos mukavata reissusta!”

  Anni, Esa ja Jani, Vihdistä

 5. 9.8.2010
  “Tavoitteena Saanan valtaus, joka toteutui klo. 11.35. 744 porrasta. Sen jälkeen ensikerran rajan yli Norjaan ja huimien maisemien läpi Skibotteniin. Majoittuminen siistiin ja mukavaan huoneistoon. Saunassa käynti ja OHHOH mikä olo!”

  Kiittäen Juha ja Kaisa, Porista

 6. 16.-18.7.2009
  “Ihanaa päästä pois suurkaupungin hälinästä tänne Kilpisjärven rauhaan! Matka on kulkenut Rovaniemen, Sallan, Sodankylän ja Muonion kautta. Olemme Kilpisjärvellä ensimmäistä kertaa – paikka on täyttänyt kaikki odotuksemme, aivan mahtavaa! Olemme käyneet sekä rajapyykillä että Saanalla, maisemat olivat todella upeat. Huoneistokin on tosi viihtyisä – tänne on mukava palata! Kaunis kiitos teille – tack så mycket!! … Ja huomenna kohti Tromssaa!”

  Catharina & Sakari, Helsinki

 7. 4.-7.8.2010
  “Tämä oli ensimmäinen kesämatkamme Lappiin. Maisemat olivat mahtavat ja säät hyvät. Kiitos hyvätasoisesta majoituksesta!”

  Katja ja Juha

 8. 7.-8.8.2010
  “Hyvä sää, mahtavat maisemat, ja hyvä palvelu/majoitus.”

  Mirja ja Martti

 9. 23.1.-09
  “For us, unusual blue white shades. Hannu from Kilpissafarit took us to the top of the mountain. We drank coffee in the frozen hut that warmed quickly once the fire was lit. Quiet, white.”

  Elih and Kaija from Australia.

 10. Marraskuussa täyden kuun aikaan, kun iso keltainen kuu kiipeää ylös saanan rinnettä ja hetken päästä revontulet tanssii. Se on ihanin maisema, mitä sielussani kannan. Tätä ihailimme Lumiperhosen mökin ylä terassilta muutama vuosi sitten. En unohda.

 11. Aivan mainoita se juhannus ja hiihteleminen sekä vaellus kuin uintia vielä! +4, 5 asteen vedessä. (talviuimareitä sinäänsä vuosia). Joten talveksi kiva pääst suksilla (haltiin) ihan lähellä vaan (haltiin) jos nyt Saana ympäri ja sillepäin ( haltiiii, sanoo toine minä :)))
  Hansku ja Chrisu jussina 2010

 12. Hei
  Tosilappi esitteestä löyty tämmönen tundrea. Karavaanareita kun ollaan niin heti kiinnostuttiin paikasta, edellisestä Kilpisjärvellä käynnistä on muutama vuosi kulunut.
  Mutta!!
  Missä Teidän hinnat on luettavissa?? Vaikka kuinka selasin www-sivuja, en löytäny. Laittakaa vinkki aiheesta, kiitos

  • Terve Erkki,

   Pitää paikkansa meillä on karavaanialue. Hinnastoa sivustolla ei ole. Mutta tämä on ollut harkinnan alla muuttaa jatkossa. Voitte tiedustella vaunupaikan hinnoista sähköpostistamme tai puhelimitse.
   0400 396 684
   info@tundrea.fi

   T. Sauli

 13. Saana yhtä vaikuttava kuin ennenkin. Mökki käytännöllinen ja toimiva. Sauna oli hyvä. Viihdyimme hyvin. Matka jatkuu Norjaan.

  18.9.2013

  Sirpa ja Erkki Virroilta
  Anja ja Pentti Helsingistä

 14. Tuo avannosta Rautun kiskominen näyttää kyllä juuri minun touhulta. Ai hitsi.. kilpisjärvi kutsuu!!

  Terv, Teppo.

 15. En malta odottaa että pääsen kesälomalla taas Lappiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Varaus »
Panorama »


Varaukset »

--