Esittelyteksti

Hiihtäminen ja moottorikelkkailu Kilpisjärvellä

» Julkaistu 18.3.2014 kohteeseen Ajankohtaista

Nyt on missä hiihdellä ja kelkkailla Kilpisjärvellä! Tänä keväänä on parhaat hiihtokelit Kilpisjärvellä miesmuistiin. Tällä hetkellä Lunta on Ilmatieteenlaitoksen (www.fmi.fi) virallisen mittauksen mukaan jo 152 senttimetriä, näillä määrillä täällä pääsee jo kahlaamaan hangessa…

Kilpisjärven hiihtoreitit ovat mainiossa kunnossa ja hiihtäjiä on mukavasti. Kilpissafarit järjestävät tunturihiihtoreissuja, joiden mukana pääsee mukavasti tunturiin hiihtämään eikä tarvitse itse huolehtia rinkkojen kantamisesta tunturiin. Kilpissafarin hiihtoreissut voi kätevästi varata meidän sivujemme www.tundrea.fi tai puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kautta.

Kilpisjärven kelkkareitit ovat myös ennätyshyvässä kunnossa. Tiedostelupartiomme kävi tutustumassa moottorikelkkareitistöön myös muualla, aloitimme etelästä ja ajoimme ylös asti. Kävimme kokeilemassa miltä kelkkareitti Rovaniemellä vaikutti ja ajoimme sieltä myös Kittilän kelkkareitit läpi. Lopputulos oli selkeä: mitä pohjoisemmaksi tullaan sitä parempi on reitin kunto. Erityisesti viimeinen pätkä Karesuvanto-Kilpisjärvi on kelkkareitiksi huikean upea. Myös kelkkareitti Kilpisjärveltä Jäämerelle on hyvässä kunnossa, tällä menolla kelkkailukausi jatkuu vielä kauan.

Terveisin tiimimme täältä Lapista – Tundrea, majoitus Kilpisjärvellä


Varaus »
Panorama »


Varaukset »

--