Esittelyteksti

Hyvää pääsiäistä ja aurinkoisia hiihtokelejä täältä Kilpisjärveltä

» Julkaistu 26.3.2013 kohteeseen Ajankohtaista

Kevät on edennyt vauhdilla. Kevätpäiväntasaus oli 20.3. eli nyt päivä on jo selkeästi pidempi kuin yö. Kilpisjärvellä päivän pituus on 13 tuntia 8 minuuttia. Eli valoisia hiihtokelejä riittää reilusti.

Sesonki on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja Kilpisjärven hiihtokelit ovatkin juuri parhaimmillaan, reitistön kunto on hyvä ja lumitilanne vallan mainio. Lunta on virallisen mittauksen mukaan 78 senttiä.

Vain kaksi kalaa Kilpisjärvi 2013 pilkkikisoihin on aikaa enää kuukausi. Oletko jo merkinnyt reissun kalenteriisi ja ilmoittanut työpaikallasi olevasi lomalla 4.-5.5.2013. Luvassa on taas mahtavia palkintoja: Esimerkkinä Vain 2 kalaa pilkkikisan palkinnoista voi mainita lauantain pääpalkinto Tohatsu kumivene 30 hp nelitahtimoottorilla sekä sunnuntaina Lynx Commander 600 ETEC 2013 moottorikelkka. Kannattaa tulla pilkille.

Majoitus Kilpisjärvellä on tuolloin kiven alla, mutta ota yhteyttä niin katsotaan voisimmeko auttaa.

Aurinkoisin pääsiäisterveisin Tundrean Väki


Varaus »
Panorama »


Varaukset »

--